Opstaporkest

Sinds de zomer van 2017 kent Heelsums Harmonie ook een Opstaporkest. In het Opstaporkest spelen hele jonge muzikanten voor het eerst met elkaar samen en leren zo direct wat het is om samen muziek te maken. De doelgroep van dit orkest zijn leerlingen die net het AMV diploma hebben behaald of kinderen die deel hebben genomen aan een zogenaamde Blazersklas. Deze kinderen hebben al wel een basis qua muziek maar spelen nog niet of heel kort op een instrument.

Het doel van het Opstaporkest is om direct samen te leren spelen en zo een betere basis te krijgen om daarna door te stromen in het Symfonisch Leerlingenorkest. Daarnaast is het voor de leerling zelf een ideale start om zowel het instrument te ontdekken als het gevoel van samen muziek maken.

Repetitie en tijden

Op dit moment staat het Opstaporkest onder leiding van Sander Waamelink. Het orkestje repeteert elke maandagmiddag van 15:30uur tot 16:30uur in de Cultuurzaal van MFC Doelum.  De nieuwe thuisbasis van Heelsums Harmonie.

Meespelen?

Zou je ook mee willen spelen of wil je gewoon een keer komen kijken? Kom dan gerust een keer kijken op een van onze repetities of neem contact op via het contactformulier

Als je lid wordt van onze vereniging krijg je in principe een instrument in bruikleen en we hebben daarnaast verschillende contacten om ook lessen aan te bieden. Voor het Opstaporkest geldt op dit moment nog een aangepast contributie tarief ter kennismaking. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!