Ereleden

FdeMol

F. de Mol, die 19 jaar voorzitter was van Heelsums Harmonie (1934-1953)

Heelsums Harmonie kenmerkt zich al jaren als een echte familiare vereniging. Toonbeeld daarvan is het feit dat er enkele families al generatie op generatie lid zijn van de vereniging. Daarnaast zijn er enkele leden die jarenlang bestuursfunctie hebben vervuld. Heelsums Harmonie heeft in haar bestaan vele jubilarissen gekend. Leden die hun vereniging jarenlang trouw zijn gebleven en daarvoor ook terecht gehuldigd zijn. Het aantal leden dat in de loop der jaren hun 25-jarig, 40-jarig, 50-jarig of zelfs 60-jarig jubileum heeft gevierd is echter te groot om te vermelden, het zijn er tientallen!

Voor de, al dan niet musicerende, leden die de vereniging een bijzonder dienst hebben bewezen of nog steeds bewijzen is er een speciaal lidmaatschap; het ere-lidmaatschap.

Erevoorzitter

• F. de Mol +

Ereleden

• Arend Tollenaar Hzn +